Technisch advies

U kunt bij Trema terecht voor allerhande technische adviesdiensten om u te ondersteunen bij diverse problemen, variërend van waterinfiltratie en opstijgend vocht tot verstoppingen en zelfs het onderzoeken van mogelijkheden voor stookplaatsrenovaties en het installeren van laadpalen. Bij elk van deze kwesties kunt u rekenen op de expertise en begeleiding van onze gespecialiseerde vakmensen.

Wanneer u een beroep doet op Trema, zal een van onze ervaren experts ter plaatse komen om de situatie grondig te beoordelen. Na de beoordeling wordt er een uitgebreid en gedetailleerd rapport opgesteld dat niet alleen de oorzaak van het probleem in kaart brengt, maar ook de mogelijke gevolgen ervan op uw gebouw of installatie. Het rapport biedt een duidelijk inzicht in de situatie en legt de basis voor verdere stappen. 

Bovendien zal onze deskundige een voorstel van aanpak opstellen om het probleem effectief te verhelpen. Dit omvat doorgaans aanbevelingen voor concrete acties die moeten worden ondernomen om het probleem te verhelpen en verdere schade te voorkomen. Deze aanpak wordt op maat gemaakt, rekening houdend met de specifieke aard van het probleem en uw individuele behoeften.