Over ons

Trema is uw partner op het gebied van het inspecteren van gebouwen (= we scan) en het leveren van technisch vastgoedmanagement en -advies (= we advise) voor gebouwen in mede-eigendom. De focus ligt op gebouwonderhoud, energiezuinige oplossingen en veiligheidsbeheer.

Met dit advies levert Trema op maat gemaakte oplossingen om uw vastgoed duurzamer, efficiënter en waardevoller te maken.

Waarden die we nastreven zijn

5

Toegankelijkheid

5

Transparantie

5

Innovatief

5

Milieubewustzijn

Waarom kiezen voor Trema?

Bij Trema begrijpen we de groeiende behoefte aan technische expertise in mede-eigendommen, een markt die voor aanzienlijke uitdagingen staat. We onderscheiden ons door: 

Specialisatie in Mede-Eigendommen

onze focus ligt op gebouwen met verschillende eigenaars, wat ons in staat stelt om de unieke behoeften van mede-eigendommen volledig te begrijpen.

Technische expertise

ons dynamische team bestaat uit bouwkundige en technische vastgoedspecialisten met diepgaande kennis van de sector. We bieden expertise en oplossingen die gericht zijn op de specifieke uitdagingen van mede-eigendommen.

Anticiperen op uitdagingen

we omarmen de voornaamste uitdagingen waarmee mede-eigendommen worden geconfronteerd, waaronder bouwkundige renovaties, wetswijzigingen, energie-efficiëntieprojecten en de professionalisering van onderhoud. We zijn voorbereid om deze uitdagingen aan te pakken en oplossingen te bieden.

Bij Trema staan toegankelijkheid, transparantie, innovatie en milieubewustzijn centraal in alles wat we doen. Kies voor ons als je op zoek bent naar betrouwbare partners in technisch vastgoedadvies, specifiek afgestemd op de uitdagingen van mede-eigendommen. Samen werken we aan de toekomst van jouw gebouw.

Waarvoor kan je terecht bij Trema?

Bij Trema kun je terecht voor een uitgebreid scala aan diensten om je gebouw optimaal te beheren.