Filters :
Trema Stills 4

Wat houdt het technisch beheer in van een mede eigendom in het jaar 2022?

Een onderdeel van het beheer van mede-eigendom is het technisch beheer. Het is tegenwoordig noodzakelijk om naast de noodzakelijke onderhoud ook preventieve maatregelen te treffen. Wat mogen we onder technisch beheer van mede-eigendom in het jaar 2022 begrijpen? Jacob Van de Moortel, manager partner van Trema, legt uit hoe de toekomst van de technisch beheerder er uitziet.

Lees het vervolg

Hoe zit het met laadpalen voor elektrische wagens in een mede-eigendom?

Woon je in een appartementsgebouw? En overweeg je om een elektrische wagen aan te kopen? Dan komen er hoogstwaarschijnlijk verschillende vragen in je op: wie zal de installatie betalen? Wat als de andere mede-eigenaars hier niet mee akkoord gaan? En wat met de brandveiligheid (ondergrondse garage)? Vastgoedinspecteur Trema zoekt het graag voor jou uit. Je kan in onderstaand artikel meer info lezen.

Meer informatie

Klimaatneutraliteit tegen 2050 – een streefdoel van Europa waar Trema aan mee werkt

Trema richt zich op energiebesparende renovaties van gebouwen in mede-eigendom. We doen dit met een snel groeiend team van 7. Naast de coördinatie van renovatieprojecten sensibiliseert Trema ook mede-eigendommen in lijn met de Vlaamse renovatievisie. Zo heeft Trema reeds meer dan 15% van de EPC gemeenschappelijke delen reeds uitgevoerd. De tool die Vlaanderen gebruikt om de renovatiegolf in de mede-eigendommen op gang te trekken.

Meer informatie