Onze andere diensten

Energieprestatie

Bij het berekenen van de energieprestatie van een gebouw of mand wordt het totale energieverbruik van het gebouw en de vaste installaties omgerekend naar het primaire energieverbruik. Hierbij wordt rekening gehouden met de gebruikte energiedragers (stookolie, aardgas, elektriciteit …) van het gebouw. Daarna ontvant u het energieprestatiecertificaat (EPC).

Meer informatie

Projectbegeleiding

Meer informatie

Asbestinventaris

Een asbestinventaris is een document dat de asbesthoudende materialen in een gebouw of werkzone rapporteert.

Meer informatie

Begeleiding opleveringen

Trema geeft als technische raadsman onafhankelijk advies bij de (voorlopige) oplevering van renovaties of nieuwbouwprojecten.

Meer informatie

Energieverbruiksrapport

Een energieverbruiksrapport geeft inzicht hoeveel energie een gezin verbruikt. Dit hangt af van verschillende elementen. Het rapport dient om uw energieverbruik te optimaliseren met als doel een lagere energiefactuur.

Meer informatie

Technisch Advies

U kan bij Trema terecht voor allerhande technisch advies gaande van problemen door : waterinfiltratie, opstijgend vocht, verstoppingen,... tot het bekijken van mogelijkheden voor stookplaatsrenovaties, of het plaatsen van laadpalen.

Meer informatie

Verwarmingsaudit

Meer informatie

Laadpalen

Elektrische laadpalen plaatsen in VME’s ? Laat je bijstaan door experts want het is complexer dan het lijkt. Is de brandveiligheid van de parking afgecheckt? Voldoet de voorziene installatie aan de wettelijke eisen? Hebben we wel genoeg stroom? Hoe wordt het verbruik en de installatie verrekend? etc… Het zijn maar enkele vragen waar me met Trema graag een antwoord bieden. We ontzorgen u van a tot z.

Meer informatie